Domov

Podari 0,5% dohodnine

Prevoje, 1.1.2020

Zakon o dohodnini vsem državljanom Republike Slovenije omogoča, da 0,5% vplačane dohodnine donirajo nevladnim organizacijam, političnim strankam, reprezentativnim sindikatom ter drugim organizacijam. Med te organizacije spadajo tudi gasilska društva. 0,5% vplačane dohodnine se donira izbrani organizaciji (od 1 do 5), ta denar pa namesto, da se steče v državni proračun, pride do prej omenjenih organizacijam.

Z novo platformo je postopek namenitve 0,5% dohodnine poenostavljen. Enostavno izpolnite obrazec na spletni strani in sledite navodilom. Postopek je potrebno opraviti samo enkrat in velja do preklica ali spremembe zavezanca. Osebe, ki ste svojih 0,5% dohodnine že uredili preko platforme ali drugih postopkov, vam to ni potrebno storiti ponovno.

Darujete lahko tudi gasilcem PGD Prevoje, tako, da med ponujenimi organizacijami izberete Prostovoljno gasilsko društvo Prevoje. Vsem, ki nam darujete del svoje dohodnine, se iskreno zahvaljujemo.

Obrazec je na voljo na tej spletni strani.

Prihajajoči dogodki

Ni dogodkov

Obiskovalci

8583798
Danes
Včeraj
Ta teden
Ta mesec
Skupaj
1689
2539
30271
86345
8583798

Trenutne Intervencije

Požarna Ogroženost

Radarska slika padavin

Tako kot skoraj vse druge moderne spletne strani, tudi naša uporablja sistem piškotkov. Piškotke uporabljamo za izboljšanje kvalitete storitev na spletni strani in pod nobenim pogojem za zbiranje informacij, preko katerih bi vas bilo mogoče identificirati! Podrobne informacije..

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information